Inbouw terrasverwarming Blankenberge

Bent u op zoek naar inbouw terrasverwarming in Blankenberge? Dan bent u bij Holland Infrarood Techniek op het juiste adres! Holland Infrarood Techniek geeft advies en levert infraroodproducten in heel de Benelux.

Als we kijken naar onze Tansun infrarood inbouw terrasverwarming hebben wij ontzetten veel mogelijkheden die wij u kunnen bieden! U kunt met inbouw terrasverwarming zowel hele gedeeltes van uw terras verwarming, maar ook het hele terras. De stralers of panelen die ingebouwd kunnen worden bestuurd via een draadloze afstandsbediening. Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden aanwezig. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen Tansun inbouw terrasverwarming:
-Beperkte inbouwdiepte
-Slanke inbouw
-Diverse modellen
-Low glare uitvoering
-Volledig voor gemonteerd geleverd ;

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.n...
Project Plein 10

Weer een mooi project opgeleverd. Plein 10 in Assen heeft gekozen voor 12 stuks Victory HLW30 Ultra Low Glare  infrarood terrasverwarming!!

Project  Plein 10
Lees meer

Infrarood panelen

Ervaar het verschil en diversiteit van onze infraroodverwarming. Breng een bezoek aan onze showroom of nodig een van onze deskundige adviseurs uit voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of bedrijf.
Infrarood panelen
Lees meer