Inbouw terrasverwarming Ieper

Bent u aan het zoeken naar verwarming voor op uw terras? En woont u in Ieper of omstreken? Dan bent u bij Holland Infrarood Techniek op het juiste adres! Holland Infrarood Techniek geeft advies en levert infraroodproducten in zowel Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Belgiƫ!

Tansun inbouw terrasverwarming heeft een minimale inbouwdiepte zodat de terrasverwarming zo min mogelijk opvalt in uw plafond! U heeft bij ons ook de keuze om panelen in te bouwen in uw plafond! De panelen geven geen licht en zijn erg onopvallend. Als u meer informatie nodig heeft betreffende onze producten, kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen Tansun inbouw terrasverwarming:
-Beperkte inbouwdiepte
-Slanke inbouw
-Diverse modellen
-Low glare uitvoering
-Volledig voor gemonteerd geleverd 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.n...
Mobiele verwarming

Voor elke koude vraagstuk hebben is een gepaste infrarood verwarming beschikbaar. Of het nu gaat om kantoor of verwarming in de bouw Holland infrarood Techniek is de koude altijd de baas!
Mobiele verwarming
Lees meer

Infrarood panelen

Ervaar het verschil en diversiteit van onze infraroodverwarming. Breng een bezoek aan onze showroom of nodig een van onze deskundige adviseurs uit voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of bedrijf.
Infrarood panelen
Lees meer