Duurzaam verwarmen?

Alvorens men de stap naar de aankoop van infrarood panelen maakt is het belangrijk om het gebied, omgeving, ruimte, en de functie waar de infrarood panelen gaan worden toegepast goed word geanalyseerd. Denk hierbij aan werkplekverwarming, slaapkamerverwarming, badkamerverwarming, Bikram Yoga of Hot Yoga. Voor alle disciplines geldt een heel ander klimaat en zal het toe te passen Wattage per vierkantenmeter daarop aangepast moeten worden. Holland Infrarood techniek heeft jarenlange, onderbouwde ervaring op het gebied van infraroodpanelen en helpt u, geheel vrijblijvend, in de juiste richting tot de aankoop van u duurzame infrarood verwarmingssysteem.

Bel ons en laat u goed informeren, bekijk alle aspecten alvorens u uw aankoop doet!

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nl
Mobiele verwarming

Voor elke koude vraagstuk hebben is een gepaste infrarood verwarming beschikbaar. Of het nu gaat om kantoor of verwarming in de bouw Holland infrarood Techniek is de koude altijd de baas!
Mobiele verwarming
Lees meer

Infrarood panelen

Ervaar het verschil en diversiteit van onze infraroodverwarming. Breng een bezoek aan onze showroom of nodig een van onze deskundige adviseurs uit voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of bedrijf.
Infrarood panelen
Lees meer