Mobiele verwarming

Heeft u een lokaal warmte probleem en wilt dit graag oplossen met mobiele infrarood stralingswarmte? Dan zijn de infrarood panelen en infrarood heaters van Holland Infrarood Techniek de juiste keus. Onze infrarood verwarming zijn van Europese makelij, geven uitmuntende stralingswarmte, zijn duurzaam en efficiënt.

Voorkom ziekte verzuim door het creëren van een aangename, comfortabele werkplek voor al uw medewerkers. Of het nu gaat om een productie hal, kantoor gelegenheid, distributie centrum of verkooppunt op de markt, voor elk koude vraagstuk hebben wij een gepaste infrarood verwarming oplossing.

Door het toepassen van de specifiek infrarood verwarmingsproducten krijgt elk probleem een gerichte en efficiënte oplossing.

Heeft u verwarming problemen die niet met conventionele verwarming de baas kunt, bel ons dan voor een vrijblijvend advies en maatwerk offerte.

Laat ons berekenen wat u aan Wattage nodig heeft om bijvoorbeeld uw werkplek, loods, hall, badkamer, huis, woonkamer of studeerkamer met infrarood warmte te verwarmen. U zult versteld staan van het resultaat.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlMobiele verwarming

Voor elke koude vraagstuk hebben is een gepaste infrarood verwarming beschikbaar. Of het nu gaat om kantoor of verwarming in de bouw Holland infrarood Techniek is de koude altijd de baas!
Mobiele verwarming
Lees meer

Infrarood panelen

Ervaar het verschil en diversiteit van onze infraroodverwarming. Breng een bezoek aan onze showroom of nodig een van onze deskundige adviseurs uit voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of bedrijf.
Infrarood panelen
Lees meer