All Electric Concepts

Met het uitfaseren van het gas worden elektrische installaties en de daar aan gekoppelde producten meer en meer belangrijk. Op het gebied van verwarmen in het algemeen zal Holland Infrarood Techniek met haar All Electric Concepts daar een belangrijke rol in spelen.

Met het het All Electric Concepts programma bieden wij u een vlekkeloze transitie van gas consument naar stroom consument. Het AEC programma ontzorgd bedrijven, instellingen en particulieren in optima forma.

Hieronder vind u het programma van onze All Electric Concepten.

  • AEC - Infraroodverwarming
  • AEC - Infrarood vloerverwarming
  • AEC - Infrarood Infrarood wandverwarming
  • AEC - Warm water voorziening
  • AEC - Sunnergy - (zonne-energie)


AEC - Sunnergy (Zonne-energie)

Het uitgangspunt van All Electric Concepts is het gebruik van elektrisch gevoede producten. Omdat wij geloven in een totaal concept bieden wij als geen ander een compleet ontzorg-pakket welke begint bij het advies, inventarisatie en uiteindelijke montage van uw zonnepanelen. Teven kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de eventuele aanpassing van uw huidige elektrische installatie. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.

Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 71681PD
Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nlIR vloerverwarming

Een optimaal verwarmende vloer begint met een goed ge├»soleerde ondervloer. Infrarood vloerverwarming biedt optimaal comfort en een snelle opwarmtijd. 

IR vloerverwarming
Lees meer

Werkplekverwarming

Infrarood werkplekverwarming biedt optimaal, lokaal comfort. De voor het oog meest onmogelijke situaties kunnen wij voor u inventariseren en oplossen.

Werkplekverwarming
Lees meer