Kerkverwarmi

Er is heel wat expertise nodig om een kerk goed te voorzien van kerkverwarming. Door zijn aparte structuur en hoge kapels is het voor een conventionele convectie verwarming onmogelijk om dit soort gebouw betaalbaar te verwarmen. Warme lucht zou stijgen naar het hoogste punt van de kerk en is verloren voor de mensen die beneden op de banken zitten. Met een infrarood kerkverwarming kan men een kerk perfect verwarmen daar men enkel de stralingswarmte gebruikt om de mensen rechtstreeks te verwarmen.Het voordeel van de kerk te verwarmen met infrarood is dat men de verwarming pas hoeft in te schakelen als de mensen binnenkomen. Dit houd in dat het cruciale voorverwarmen achterwege gelaten kan worden. Zodra men de kerk verwarming aanzet zal de kerk binnen een seconde voelbaar verwarmd zijn.

Sales Partners gezocht!

We staan op het keerpunt van de eeuw,  Gas eruit, elektra erin!  Bent u op zoek naar een innovatie partner / leverancier?

Sales Partners gezocht!
Lees meer

Adviescentrum

Holland Infrarood Techniek beschikt over een functioneel adviescentrum en nodigt belanghebbende uit om kennis te maken met de wereld van infraroodverwarming.

Adviescentrum
Lees meer