Solamagic

Recent productonderzoek en enquête onder onze klanten zoek heeft uitgewezen dat Irecoheat GS terrasverwarming vele malen beter presteert dan terrasverwarming van Solamagic, Wardenaar, en Burda. Installateurs, horecaondernemers en particulieren gaven aan dat de prestaties van de Solamagic, Burda en Wardenaar terrasverwarming ruimschoots overgewaardeerd waren en niet op de waarheid gebaseerd blijken te zijn. Hieruit moeten wij dan ook concluderen dat de inhoud van een product uiteindelijk belangrijker is dan het uiterlijk. In het geval van Irecoheat GS slaan wij dan ook twee vliegen in één klap. Irecoheat GS terrasverwarming blijkt namelijk niet allen de beste terrasverwarmer verkrijgbaar maar scoort ook nog een hoog in uiterlijk aanzien.


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR halverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

IR procesverwarming
Lees meer