Solamagic terrasverwarmers

Uit recent productonderzoek en enquête onder onze klanten zoek is gebleken dat niet alleen de Irecoheat GS terrasverwarming maar ook de verdere productlijn van Irecoheat GS vele malen beter presteert dan bijvoorbeeld terrasverwarming van Solamagic of Burda. Veel van onze installateurs en horeca klanten gaven aan dat de prestaties van de Solamagic en Burda terrasverwarming ruimschoots overgewaardeerd waren en niet op de waarheid gebaseerd blijken te zijn. Hieruit moeten wij dan ook concluderen dat de inhoud van een product uiteindelijk belangrijker is dan het uiterlijk. In het geval van Irecoheat GS stralers slaan wij dan ook twee vliegen in één klap. Irecoheat GS terrasverwarming blijkt namelijk niet allen de beste terrasverwarmer verkrijgbaar maar scoort ook nog een hoog in uiterlijk aanzien.


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR halverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

IR procesverwarming
Lees meer